Frici Papa Kifőzdéje / Frici Papa KifőzdÉJe &Nbsp; | Magyar Narancs

Jó a levegő ebben a nyári melegben is. Zsolt D Szeretem ezt a helyet, jó áron adnak nagy adagokat és gyors a kiszolgálás. Bár a minőség nem mindig a legjobb. Idocsapda Ar ertek arany rendkivul jo, ha egy gyors ebedet szeretnenk, izletes magyaros etelek, nagy adagot kaptunk, nem tudtuk mind megenni riette09 Finom ételek, italok. Kellemes környezet. Korrekt árak és felszolgálás. Választék bőven van. A napi menűk is jók. Explore677414 Az étlap a bejáratnál többször is kitéve és jól látható helyen a napi ajánlatok külön feltüntetve táblán. Lehet á lá carte is rendelni. Hosszú étlap, különlegességeket ne várjunk, de sokféle hagyományos magyar ételből választhatunk, az árak vonzóak. Az erőleves nagy adag volt, az én ízlésemnek kicsit sós, de tartalmas. A tökfőzelék nem volt szétfőzve, jó állagú volt, kicsit édes. A csülökpörkölt (vörösboros) rendkívül jó volt, az adag nagyságától máris mosolyra görbült a szám, az ízétől meg pláne. A galuska hozzá megfelelő. A kiszolgálás gyors. Az árak rendkívül alacsonyak, különösen, ha a minőséghez és adaghoz mérjük.

  1. Frici Papa kifőzdéje - Gastro.hu
  2. Frici Papa Kifőzdéje - food delivery | foodpanda
  3. Frici Papa Kifőzdéje Budapest vélemények - Jártál már itt? Olvass véleményeket, írj értékelést!
  4. Menetrend ide: Frici Papa Kifőzdéje itt: Budapest Autóbusz, Villamos, Vasút vagy Metró-al?
  5. Frici Papa Kifőzdéje - Etterem.hu
  6. ᐅ Nyitva tartások Frici Papa Kifőzdéje | Király utca 55, 1077 Budapest

Frici Papa kifőzdéje - Gastro.hu

2eloetel, 2foetel 3000korul, igazan megeri kicsit setalni anettk79 Pesti viszonylatban olcsó, az ételek minősége ennek megfelelő. Fagyasztott zöldségek és hús a tyúkhúslevesben, mócsingos (elvileg)marhahús az inkább sertéspörköltre emlékeztető marhapörköltben. A kiszolgálás rendben van. ric513 Többször láttam, most alkalmam volt ott enni. Nagyon kellemes tapasztalat volt. Hangulatos hely, figyelmes kiszolgálás, minőségi ételek. A mennyiség bőséges volt, az árak elfogadhatóak. ZsuzsannaZ22 Egy időben sokat jártunk ide a családdal, barátokkal. Minden szempontból ideális választás, ha szimpatikus felszolgálókkal, remek ízekkel és jó hangulattal szrretnénk megtölteni a napunkat. A város bármelyik szeletében vagyunk egyeztetésnél elég csak annyi: tali Ott... 😉 balogg Az egyik legjobb kifőzde, ahol valaha ettem! Mindig friss ételek vannak és nagy a választék! Rántott csirkemell sajtos-sonkás verziò! Ajánlom mindenkinek ubisalival ( tejfölösen)! :) Journey654374 Szégyen vagy nem, de első próbálkozás volt Frici papánál, esti színház előtt.

Frici Papa Kifőzdéje - food delivery | foodpanda

Frici Papa Kifőzdéje Budapest vélemények - Jártál már itt? Olvass véleményeket, írj értékelést!

A kápisali szép adag, simán elrágcsáltam a fogás kísérőjének. Ne tudja meg senki, akinek nem kéne, de ebben a szép időben még utána küldtem egy citromos sör készítményt is, és így kellemes jóllakott érzéssel távoztam Frici Papától. Pont: 8/10 Ár/érték: Ahogyan már az elején is meséltem, ha a körút környékén étterembe készülünk, akkor azért érdemes vetni egy pillantást a kirakott étlapokra, mielőtt az asztalnál érne minket a meglepetés. Egy elég frekventált helyen, mégis kis odafigyeléssel találunk olyan helyet, ahol nem kell nagyon mélyen a zsebünkbe nyúlni egy ilyen ebédért. A fetával töltött pulykamellért 790 forintot kértek, köretként pedig a 299 forintos burgonyapüré került a tányéromra. Azt hiszem kicsit elrontottam a köretválasztást, ha lett volna krokett, akkor biztos azt választom, de sajnos ilyet nem találtam az étlapon. Kicsit ez a hiba beárnyékolta ezt az ebédet, de ha a káposztasalátát is beleszámolom, ami még 279 forintomba került, akkor is úgy érzem, hogy az 1368 forint nem volt egy eget rengető összeg.

Menetrend ide: Frici Papa Kifőzdéje itt: Budapest Autóbusz, Villamos, Vasút vagy Metró-al?

Olyannyira megkedveltem a helyet a háromfogásos ebédem után, hogy másnapokon is visszavágytam, csak szombat este tele volt, sajnos nem jutott asztal, vasárnap pedig zárva volt. De péntek délután, zsargonnal fogalmazva "tele zabáltam magam"! Köszönöm szépen. A falon lévő szellemes felíratok, pedig feldobták a napom! Hajrá, így tovább! BotiB6 Évek óta visszatérő vendégek vagyunk. Sosem volt semmire kifogás. Az ételek tényleg abszolut magyarosak, finomak, hozzák az otthon ízét. Egyetlen negatívum a kiszolgálás NÉHA lassú, vagy elfelejtenek ezt azt kihozni, de ennyi belefér. juh_szfarkasl Több mint 20 éve járok ide. Az adagok ugyan csökkentek, de így is bőségesek. Házias ízek, kedves, figyelmes kiszolgálás majdnem mindig. Szívesen térek be újra meg újra. 959_vaj Az adagok kiválóak és remek áron. Valamint a kiszolgálás kifogástalan volt, Peti(? ) személyében legalábbis biztos. Köszönjük a finom vacsorát! Tóth L A borjúpaprikást ettem, egyszerűen fantasztikus volt az íze. A kiszolgáló pincérek gyorsak.

Frici Papa Kifőzdéje - Etterem.hu

4. 3/5 ★ based on 8 reviews Házias Ételek | Frici Papa | Magyarország - kifőzde olcsó étterem házias ételek Frici Papa Király utca 55 Frici Papa Kifőzdéje a Király utca forgatagában, egyedi, házias, nagyanyáink főztjét idéző ízvilággal, ám alacsony árakkal, baráti légkörrel várja régi és új vendégeit. A frissensültek, főzelékek, pecsenyék és házi sütemények mellett a modem konyha készítményei is megtalálhatóak a naponta frissülő, változó étlapunkon. Amikor 1997. tavaszán megnyitottuk kifőzdénket, szakítottunk a hagyományos kifőzdék jellegével és azóta is ötvözzük az étterem kényelmét a kifőzdék ízvilágával. Keressen fel Ön is minket, ha szeretne egy igazán jó ebédet vagy vacsorát elfogyasztani! Contact Frici Papa Address: Király u. 55, 1077 Hungary Phone: +3613510197 Website: Contact with business: Email: Write some of your reviews for the company Frici Papa Your reviews will be very helpful to other customers in finding and evaluating information J JR from Texas I really recommend to all my fellows Texans to check this place: it's a true gem in Budapest.

ᐅ Nyitva tartások Frici Papa Kifőzdéje | Király utca 55, 1077 Budapest

Az ételek háziasak, nem akarnak többnek látszani és olyan megnevezést sem találunk, ami "újragondolt" lenne, vagy újhullámosított módon készülne.

A Moovit ingyenes térképeket és élő útirányokat kínál, hogy segítsen navigálni a városon át. Tekintsd meg a menetrendeket, útvonalakat és nézd meg hogy mennyi idő eljutni ide: Frici Papa Kifőzdéje valós időben. Frici Papa Kifőzdéje helyhez legközelebbi megállót vagy állomást keresed? Nézd meg az alábbi listát a legközelebbi megállókhoz amik az uticélod felé vezetnek. Akácfa Utca; Király Utca / Erzsébet Körút; Oktogon M; Arany János Utca M. Frici Papa Kifőzdéje -hoz eljuthatsz Autóbusz, Villamos, Vasút vagy Metró tömegközlekedési eszközök(kel). Ezek a vonalak és útvonalak azok amiknek megállójuk van a közelben. Autóbusz: 133E, 226, 5, 8E, 9, 99 Vasút: H5 Metró: M4 Villamos: 1, 4, 6 Szeretnéd megnézni, hogy van-e egy másik útvonal amivel előbb odaérsz az úticélodhoz? A Moovit segít alternatív útvonalakat találni. Keress könnyedén kezdő- és végpontokat az utazásodhoz amikor Frici Papa Kifőzdéje felé tartasz a Moovit alkalmazásból illetve a weboldalról. Frici Papa Kifőzdéje-hoz könnyen eljuttatunk, épp ezért több mint 930 millió felhasználó többek között Budapest város felhasználói bíznak meg a legjobb tömegközlekedési alkalmazásban.

  • Android titkos kódok 7
  • Frici Papa Kifőzdéje - food delivery | foodpanda
  • Lactobacillus hüvelykúp vény nélkül
  • Hogy kell százalékot számolni
  • Frici Papa kifőzdéje - Gastro.hu
  • Frici Papa Kifőzdéje - Etterem.hu
  • Legjobb önbarnító 2018 nvidia
  • Kíváncsi vagy, mit üzennek neked az Égiek? - A Mindent Látó Szem előtt nincs titok! - Női Portál
  • A pilményitől a vindalooig : nemzetiségi kifőzdék, ételbárok
  • Gyulai Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztály
  • Mirrors edge catalyst magyarítás
January 7, 2023, 1:46 am